Психолого-педагогічне вивчення дітей Новоархангельського району

21 травня відбулось психолого-педагогічне вивчення дітей з особливими освітніми потребами Новоархангельського району. Під час засідання обстежено 37 дітей з метою виявлення порушень їхнього психофізичного розвитку, визначення адекватних умов навчання, виховання, лікування, соціально-трудової адаптації та надані відповідні рекомендації щодо програм навчання.

Здійснено консультування 37 батьків (осіб, які їх замінюють) та надано консультативно-методичну допомогу 40 педагогічним працівникам району з питань навчання та виховання дітей з психофізичними вадами та організації індивідуальної та інклюзивної форм навчання в загальноосвітньому навчальному закладі. Для педагогічних працівників проведено «круглий» стіл на тему: «Варіативні форми навчання дітей з особливими потребами в загальноосвітній школі».

Вивчалась робота районної психолого-медико-педагогічної консультації, організація індивідуальної та інклюзивної форм навчання в Новоархангельському районі. За результатами вивчення надано довідку в департамент освіти та науки ОДА та у відділ освіти Новоархангельської РДА.

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0189.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0190.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0184.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0183.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0182.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0178.jpg

/Files/images/novoarhangelsk/Фото0177.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.