Повернутися до звичайного режиму

Психолого-педагогічне вивчення дітей і підлітків м.Знам’янка, СЗШІ І-ІІІ ст.. Вивчення роботи міської ПМПК, організації індивідуальної форми навчання та інклюзивного навчання.

Відповідно до плану роботи Кіровоградської обласної психолого - медико-педагогічної консультації проводилось психолого-педагогічне вивчення дітей і підлітків м. Знам’янка, Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, вивчалась робота міської психолого-медико-педагогічної консультації, організація індивідуального та інклюзивного навчання.

У психолого-педагогічному вивченні дітей та підлітків взяли участь:

Щербина Я.А. – завідувач обласної ПМПК;

Варакута Л.М. – консультант, практичний психолог обласної ПМПК; Ребдело Л.І. – консультант, учитель-дефектолог обласної ПМПК;

Острова Л.В. – консультант, вчитель-логопед обласної ПМПК;

Білоконь Н.В. – завідувач міської ПМПК;

Кондратьєва О.В. – голова шкільної комісії, заступник директора з навчально-виховної роботи;

Рудуман О.І. – заступник голови шкільної комісії.

Здійснено психолого-педагогічне вивчення 83 дітей (58 дітей м. Знам’янка та 25 дітей Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату) з метоювизначення труднощів їхньої навчально-пізнавальної діяльності, надання обгрунтованих психолого-педагогічних рекомендацій щодо змісту, форм, методів навчання та особливостей корекційно-розвиткової роботи відповідно до потенційних можливостей психофізичного розвитку, для дитини з інвалідністю – з урахуванням індивідуальної програми реабілітації та надані відповідні рекомендації.

Здійснено консультування батьків, осіб, які їх замінюють, та педагогічних працівників з питань навчання, виховання, лікування, соціальної адаптації та інтеграції у суспільне життя дітей з відхиленнями в психофізичному розвитку.

Фахівцями обласної ПМПК проведено «круглий стіл» для педагогічних працівників з теми: «Організація та навчально-методичне забезпечення уроку в інклюзивному класі для дітей з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього навчального закладу».

Кiлькiсть переглядiв: 742

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.